- Duga tjestenina
- Kratka tjestenina

Filini
Filini tjestenina je kratka, tanka tjestenina ujednačenijeg oblika. Ime filini dolazi od talijanske riječi fili, što znači “vlakanca” ili “končići”,…

Uski rezanci
Oblik duge rezane tjestenine sa povećanim udjelom jaja koja tjestenini daju potrebnu elastičnost te je nutritivno obogaćuje sa proteinima.

Široki rezanci
Oblik duge rezane tjestenine, sa većom površinom tijela samog oblika koji na sebe veže više umaka iz jela. Ovaj oblik…

Serpentini
Kratko rezana tjestenina cjevasto uvijenog tj. zmijastog (Serpentini) oblika. Dvostruki otvor i prepoznatljivi rubovi znače da je ova tjestenina savršena…

Rezanci za juhu
Oblik duge rezane tjestenine sa povećanim udjelom jaja koji tjestenini daju potrebnu elastičnost te je nutritivno obogaćuje sa proteinima.

Penne Rigate
Kratka, koso rezana , rebrasta tjestenina i jedna je od najpoznatijih vrsta tjestenine, a ujedno je i najsvestranija u kuhinji….

Fusilli
Kratka, ravno rezana tjestenina u obliku vretena (Fuso). Ova tjestenina posebno je dobra s umacima na bazi mesa i ribe…

Coquillettes
Coquillettes(školjkice) su kratki, tipično francuski oblik tjestenine. Mala veličina olakšava jesti i prije svega kuhati. Ova tjestenina vrlo je popularna…

Chifferini Rigati
Kratka cjevasta, s obje strane otvorena, tjestenina oblika identičnog Chiffferi Rigati ali manjih dimenzijom. Smatra se odličnom tjesteninom za sve…

Chifferi Rigati
Kratka cjevasta, s obje strane otvorena, tjestenina oblika kiflice(Chiffero). Dvostruki otvor i prepoznatljivi rubovi znače da je ova tjestenina savršena…

Uski rezanci
Oblik duge rezane tjestenine sa povećanim udjelom jaja koja tjestenini daju potrebnu elastičnost te je nutritivno obogaćuje sa proteinima.

Široki rezanci
Oblik duge rezane tjestenine, sa većom površinom tijela samog oblika koji na sebe veže više umaka iz jela. Ovaj oblik…

Rezanci za juhu
Oblik duge rezane tjestenine sa povećanim udjelom jaja koji tjestenini daju potrebnu elastičnost te je nutritivno obogaćuje sa proteinima.

Filini
Filini tjestenina je kratka, tanka tjestenina ujednačenijeg oblika. Ime filini dolazi od talijanske riječi fili, što znači “vlakanca” ili “končići”,…

Serpentini
Kratko rezana tjestenina cjevasto uvijenog tj. zmijastog (Serpentini) oblika. Dvostruki otvor i prepoznatljivi rubovi znače da je ova tjestenina savršena…

Penne Rigate
Kratka, koso rezana , rebrasta tjestenina i jedna je od najpoznatijih vrsta tjestenine, a ujedno je i najsvestranija u kuhinji….

Fusilli
Kratka, ravno rezana tjestenina u obliku vretena (Fuso). Ova tjestenina posebno je dobra s umacima na bazi mesa i ribe…

Coquillettes
Coquillettes(školjkice) su kratki, tipično francuski oblik tjestenine. Mala veličina olakšava jesti i prije svega kuhati. Ova tjestenina vrlo je popularna…

Chifferini Rigati
Kratka cjevasta, s obje strane otvorena, tjestenina oblika identičnog Chiffferi Rigati ali manjih dimenzijom. Smatra se odličnom tjesteninom za sve…

Chifferi Rigati
Kratka cjevasta, s obje strane otvorena, tjestenina oblika kiflice(Chiffero). Dvostruki otvor i prepoznatljivi rubovi znače da je ova tjestenina savršena…