Blog

Široki rezanci

Široki rezanci su vrsta tjestenine koja se najčešće koristi uz bogate, kremaste ili mesne umake. Zbog svoje širine, savršeno se slažu s umacima koji imaju gustu teksturu jer dobro “drže” umak na svojoj površini. Popularni su u jelima poput Fettuccine Alfredo, Bolognese i raznih jela s morskim plodovima. Također se često kombiniraju s umacima od gljiva, vrhnja i sira, kao i s raguima od divljači ili junećim gulašem.

Nutritivna vrijednost proizvoda


NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI/(Nutrional values):ZA 100g PROIZVODA/
for 100g of product
Energetska vrijednost /(Energy ):1498kJ/353kcal
Masti/(Fat):
– od kojih zasićene masne kiseline/(of which saturates ):
2,75g

0,94g
Ugljikohidrati/
(Carbohydrate):
– od kojih šećeri/(of which sugars):
67,63g
3,26g
Bjelančevine/(Protein):14g
Sol/(Salt):<0,001g